PDA

View Full Version : Ping shows 1000 in all servers/I have a router



XyZspineZyX
12-07-2003, 12:11 AM
This problem exists for several people I know as well. Any server I connect to my ping will show as 1000 although I know from past experience that I am probably playing at about 50 to 80 ping. How do I get my ping to read correctly? I have set the router to allow wan requests and I have set my computer to DMZ Host. I have also gone as far as to open the specific port individually. If there is anything I have missed please let me know.

XyZspineZyX
12-07-2003, 12:11 AM
This problem exists for several people I know as well. Any server I connect to my ping will show as 1000 although I know from past experience that I am probably playing at about 50 to 80 ping. How do I get my ping to read correctly? I have set the router to allow wan requests and I have set my computer to DMZ Host. I have also gone as far as to open the specific port individually. If there is anything I have missed please let me know.

XyZspineZyX
12-07-2003, 06:38 PM
its probably your isp that has blocked ports.


if you use to get good ping dont worry about it.


only worry if your ping jumos around when its at 1000. if it stays a constant 1000 you have no worrys

http://webpages.charter.net/wavweb/g36sig.jpg


___________________________________
http://www.pogies.com/nelokayaksusa/wwwhtml/contents/compt_int_c1.htm
My dream canoe/i/smilies/16x16_smiley-happy.gif (link above)
i just need $2400/i/smilies/16x16_smiley-sad.gif

XyZspineZyX
12-09-2003, 08:09 AM
I have checked that my 1000 ping problem is caused by a particular port (port no.135 or other ports) that being blocked by ISP? Is it possible to change the default port for the ping scanning feature in RVS by ubi, so that it will not be a problem after changed.

My ISP provider said they will not release certain particular ports for a long period, since these ports are being attacked by worm virus......

I have encountered the ping problem since July in our country, but still have no fix, I dont know whether other countries have this problem too...

I dont know why RVS has this problem but ubi doesnt fix it, as I know, there are many games doesnt have this kind of problem. Any suggestions?

Thanks,

XyZspineZyX
12-09-2003, 09:57 PM
well considering UBI has nothign to do with it why should they fix it? and its not their problem. plus they couldnt if they wanted to/i/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif


its ur ISP. and dont freakin worry about it. ur ping is not 1000. that is defuat if it can not ping the server.

trust me you would know if it was 1000

http://webpages.charter.net/wavweb/g36sig.jpg


___________________________________
http://www.pogies.com/nelokayaksusa/wwwhtml/contents/compt_int_c1.htm
My dream canoe/i/smilies/16x16_smiley-happy.gif (link above)
i just need $2400/i/smilies/16x16_smiley-sad.gif