PDA

View Full Version : GodMode



captkidd71
09-05-2004, 12:59 PM
need help, just got FC and try to use the GodMode cheat. I followed the instruction right and went into the game and pulled down console and type in :#GodMode()and my health never went to 99999? Can anybody help me?

captkidd71
09-05-2004, 12:59 PM
need help, just got FC and try to use the GodMode cheat. I followed the instruction right and went into the game and pulled down console and type in :#GodMode()and my health never went to 99999? Can anybody help me?

ashasha
09-05-2004, 02:18 PM
Did you add this to the end of your "DevMode.lua" file?

function GodMode()
if _localplayer then
_localplayer.cnt.health=99999;
_localplayer.cnt.armor=9999;
Hud:AddMessage("[CHEAT]: Give 99999 health and armor");
System:LogToConsole("\001CHEAT: Give 99999 health and armor");
else
Hud:AddMessage("[CHEAT]: No godmode today");
end
end

Did you start the game in -DEVOMDE?

captkidd71
09-05-2004, 06:18 PM
Yes I did that. so when I type in :#GodMode() it does come up in the game by the compus but it does not give me 99999 health?

captkidd71
09-06-2004, 08:56 AM
how do you start the game in -DEVOMED?

georgecarbon
09-06-2004, 05:03 PM
Sorry for cutting in but I have the same problem and going out of my mind!I did all that you suggested and nothing works!I tried to start the game both ways incl. from the short cut.I get all the other modes but not GODMODE!The Backspace key does not bring up anything and if I try to drop the console and type in the GODMODE code it showes godmode but during play it does not work and get killed just the same!

CrushedHead
09-08-2004, 02:46 PM
If it says God on the screen while you play its on, you wont get 999 health. your health will be used up like normal, but you wont die, God mode will keep track of how mant times you would have died, god1 god2 god3 and so on..also press F1 for different view, and F4 to fly...The God will apear in green letters at the top left corner..

XP3200 @ 220x11
Abit NF7-S v2
X800Pro 526\506
2 10k Raptors in Raid-0
1024mb XMSpc3200
Audigy2 sound
430watt Antec TruePower
Water cooled GPU/CPU

captkidd71
09-09-2004, 06:10 AM
thanks! I'll try it again. One moer thing when i type in the godmode code if you look by the compass in the game the name of the guy comes up and next to that the godmode is there. Do I need to hit backspace to enable godmode?

CrushedHead
09-09-2004, 08:26 PM
When you type in the console and words apear by the compas like (jack carver) god mode blah blah, thats like chat in multiplayer, console commands need \ before what you want...the easiest way to use the cheats is search the forum for "Farcry Cheats", there is a LUA file available that you replace in the farcry folder then you just use keys to activate the cheats..much easier

XP3200 @ 220x11
Abit NF7-S v2
X800Pro 526\506
2 10k Raptors in Raid-0
1024mb XMSpc3200
Audigy2 sound
430watt Antec TruePower
Water cooled GPU/CPU

captkidd71
09-19-2004, 08:04 AM
thanks I'll try that!